29. elokuuta 2014

Peli: Heavy Rain


Niin kehuttu. Niin outo. Niin melankolinen.

Suurin ongelmani pelin Heavy Rain: Move Edition kanssa oli se ettei niskani kestä sen pelaamista. Kun huhtikuussa pelasin sitä ensimmäisen kerran sain kamalan niska- ja pääkivun moneksi päiväksi. Ei vaan kroppa kestä ohjaimen jatkuvaa heiluttelua. Enpä sen jälkeen uskaltanut pelata tätä peliä pitkään aikaan.

En vain ymmärrä näitä "elokuvamaisia" pelejä joissa saa pelata itse tuskin ollenkaan. Ja mikä ihmeen Sims Heavy Rain oikein yritti olla, kun piti mm. käydä suihkussa, paskalla ja ravistaa mehupurkkia? Ei mitään järkeä vaan vain älyttömän naurettavaa. Miksei esim. Resident Evilissä ole samaa? Ja juuri se hiton mehun ravistaminen oli niskalleni kaikista pahinta!

Vasta pelin loppu löi minut ällikällä. Todellinen jaw-dropping moment. Mahdollisia loppuja on kai 17, ja minä sain niistä tietysti huonoimman vaihtoehdon: Kaikki hahmot kuolivat. En saanut pelastettua pikkupoikaa. :( Vain yhden hahmoista tapoin itse tahallani, muut kuolivat vain koska olen niin huono pelaamaan.


Pitäisikö muka uhrata niskani ja pelata peli uudelleen vain että saisi jonkin paremman lopun? Tai edes kidnapatun lapsen pelastettua.


Ei kommentteja: