16. syyskuuta 2012

Paras videoni maailman mielestä

Omakehu haisee pitkälle.

Tekemistäni videoista tämä on saanut eniten kehuja. Suosikkikommenttini on edelleen (olen kehunut tällä aikaisemminkin): I watched this before reading the comments and totally thought this was an official trailer at first! Totally ace! Itse en ole samaa mieltä mutta mitäs pienistä.

Siispä, pitemmittä puheitta:

Aihe: Tv-sarja Dexter
Musiikki: Hold me, thrill me, kiss me, kill me/U2



Ja nyt katsottuani videon voinkin kertoa älyttömän mielenkiintoisia yksityiskohtia sen tekemisestä. Semmoista behind the scenes-juttua. Ensinnäkin tämä on yksi niistä videoista jossa halusin sanojen ja videon mätsäävän, ja se onnistuukin kohtalaisen hyvin. Mitä tulee biisin sanoihin niin en videota tehdessäni edes tiennyt mitä tarkoittaa "tart". No kyllä sekin selvisi ja sopi Dexterin ensimmäiseen kauteen ja jopa ensimmäiseen jaksoon paremmin kuin hyvin.

Hauskin yksityiskohta on tietysti se että tämä video on keskeneräinen: loppupuolella on 'previously on Dexter'-kohta joka on vain place holder!

Olen tehnyt tasan kaksi Dexter-videota, ja tykkään siitä toisesta enemmän kuin tästä! Onhan siinä musiikkina ihana What have you done. Se toinen Dexter-videoni löytyy siis täältä.

Tämän peräti kaksiosaisen sarjan seuraavassa osassa: Paras videoni minun mielestäni! Hui mitä jännitystä. Mikähän se video mahtaa olla? I know the answer but you don't.

Ei kommentteja: