9. joulukuuta 2010

Joulun Zooplus-tilaus

Tein tilauksen Zooplussalle toissaviikon sunnuntaina. "Normaalin" aikataulun mukaan paketit olisivat saapuneet viime perjantaina. Ruuat sisältävä saapui eilen keskiviikkona. Ja kissanhiekat täysin yllättäen tänään torstaina vaikka eivät lähetysseurannan mukaan olleet vielä edes Suomessa! Hyvin toimii.

Kuten arvelinkin Cosmon joulukalenteri oli laitettu laatikossa alimmaiseksi ja painavat kissaruuat sen päälle. Todella järkevää. Kalenteri on auki koko sivultaan eli periaatteessa käyttökelvoton jos haluaisi luukkuja availla. Zooplussalle lähtee valitus.


Nyt kissoilla on kaksi joulukalenteria. Tässä Cosmon kalenterissa riittääkin sitten availtavaa joulun jälkeenkin kun vasta nyt päästiin aloittamaan. Herkkuja on tässäkin sopivasti 3 per luukku. Tosin eilen kelpasi vain Kalille. Herkut tässä ovat 100% lihaa.

Jouluiset kissanminttupallot kelpasivat kissoille. Niitä oli kätevästi kolme eli jokaiselle kissalle oma. Ihmettelin kun Tapsa hyppäsi laatikkoon kun olin purkamassa sitä. Kissanmintun hajuhan se Tapsaa houkutteli, leluihin käytiin kiinni kun olivat vielä paketissa.



Sain tästä joululelusta vaaleanpunaisen version. Valitettavasti vaan Tapsa tykkää tästä lelusta LIIKAA. Tänä aamuna heräsin siihen kun Tapsa oksensi kaksi kertaa. Mm. sohvalle ja patteripedille. Ja se mitä Tapsa oksensi oli iso määrä näitä tämän lelun vaaleanpunaisia haituvia! Toivottavasti tulivat kaikki ulos. Oma moka kun jätin lelun esille vaikka Tapsa osoitti halua syödä sitä jo eilen illalla.


Tätä sulkalelua kehuttiin kissapalstalla monen toimesta, ja ostin sen siksi. Ja kyllähän kissat tykkää. Erityisesti Olle jahtaa innoissaan "lintua". Tuosta lelusta (kuten monesta muustakaan) ei riitä iloa pitkäksi aikaa, yksi sulka irtosi jo eilen.

Lahjoita joululahja eläimille ja eläinten hyväksi tehtävään työhön

Ei kommentteja: